Instruktioner!

Här kan du söka information om händelser från hela världen. Med det det smarta blocket som följer dig över hela Xristine.com kan du samla, spara och analysera artiklar direkt!

Wallabag: För att installera din privata Wallabag (bara du har tillgång) direkt i din webbläsare kan du se instruktionerna här!

Tester, Inlägg & Support: För att komma till hit behöver du bara klicka på “🟢Följ Utveckling” ovanför!

Händelse nutid – Gå till Artikelsök i menyn. Kopiera de mest relevanta artiklarna från sökresultatet och klistra in appen Wallabag. I din Wallabag kan du göra nya artiklar av flera och du kan spara under egna kategorier. Vill du inte skapa nytt konto här så finns det en Pocket-ikon på de flesta sidorna!

Skvaller färdas snabbt och förändrar informationen längs vägen. Kolla nyheter från svensk press om andra länder genom att gå direkt till respektive lands tidning. Kopiera artikellänken till din Wallabag här på Xristine.com eller i din webbläsare.

Du kan jämföra då och nu genom att skapa din egen utvecklingsgraf. Spar artiklar från Artikelsök och lägg till information från Internetarkivet (Wayback Machine) i menyn.

Basen här är gratis! Du kan läsa nyheterna, följa utvecklingen i Sverige, söka i de specialgjorda sökmotorerna eller utforska Antarktis. Medlemskap Silver ger det inträde till podcasts och möjligheten att fylla din egen feedreader. Tusentals länkar väntar!

Sen kommer VIP-Gold, systersajten till XRISTINE.COM som t.o.m betalar dig för dina intressen – om du vill förstås! Men här emellan är vi flexibla och har vi en massa olika medlemsversioner som inte är uppfunna än!