Om mig

Grafisk Design


Jag är en grafisk designer med rötterna i en skönhetsbranschen – jag började min yrkesbana som frisörslärling 1988. Under många år var grafisk design en passion som jag utforskade vid sidan av mitt huvudjobb som tekniker.

År 2006 tog jag steget in i webbdesignkultur. Detta blev en extra inkomstkälla fram till 2019 som utökade till logotyper, affischer, annonser, och tryck för arbetskläder i liten skala. Idag finns diplom inom grafisk design, expertkunskaper i designprogram som Adobe och många andra.

Passionen för konst & kommunikation har utvecklats över åren och nu förvandlar den dina idéer till visuella mästerverk genom mina händer. Oavsett om det är logotyper, affischer, webbdesign eller tryckmaterial – kompetensen, empatin och kreativiteten gör idé till verklighet.

Författarskap

Resan till litteraturens mitt startade med ett enkelt mål: -Att imponera på min mor, en erfaren författarinna! Hennes höga krav drev mig att förädla färdigheter och utforska pennans makt. Jag fördjupade mig i berättandets intrikata konst och tog extrakurser inom litteratur.

Resultatet blev ett kraftfullt verktyg att förmedla information, producera läsvärt innehåll och bidra till kommunikation. Idag finns kunskap inom lagar & juridik, fornhistoria, religiös historia och förhistorisk tid. Här kan du även få hjälp inom pseudovetenskap, psykologi, kemi och det vidsträckta området av det okända.

En mångsidig kunskapsbas är ovärderlig i varje professionell miljö. En holistisk teknisk erfarenhet ger insiktsfulla beräkningar med anmärkningsvärd noggrannhet och träffsäkerhet. Det bidrar till att koppla samman händelser och hitta svårupptäckta avvikelser.

Sedan 2014 har jag publicerat över 30 böcker.

Teknik & IT

Ett brinnande intresse för teknik och mekanik!

Jag studerade digitalelektronik och mikrodatorer mellan 1986 och 1988. Efter utbildningen gick resultbetygen förlorade i en brand tillsammans med stora delar av skolans fysiska arkiv. Dokumentationen gick helt enkelt upp i rök! Händelser av det här slaget går inte att påverka, så jag tog färdigheterna från utbildningen och gick vidare mot nya mål. Jag jobbade då med att sy kabelstammar åt Eriksson.

Under tidigt 90-tal plockade jag och en vän isär och lagade trasiga datorer som företag skänkte bort. Missödet med branden ledde in på en ny väg och kunskap. Mellan 1989-1994 studerade jag DOS, säkerhet och virus.

Hur jag jobbar

Arbetstider:

  • Jag jobbar 1 vecka illustrationer, 1 vecka texter och 1 vecka teknik.
  • Är jag ledig för uppdrag? Svar: Jag är alltid ledig för uppdrag, men bokar in jobb (ifall det inte är akut) på respektive vecka. Här kan du se mina arbetstider.