Om mig (Teknik, Text & Bild)

Grafisk Design

Passionen för konst & kommunikation har utvecklats över åren och nu förvandlar den dina idéer till visuella mästerverk genom mina händer. Oavsett om det är logotyper, affischer, webbdesign eller tryckmaterial – kompetensen, empatin och kreativiteten gör idé till verklighet.

Författarskap

Kommunikation genom skrift är ett kraftfullt verktyg att förmedla information, producera läsvärt innehåll och bidra till kommunikation. Idag finns kunskap inom lagar & juridik, fornhistoria, religiös historia och förhistorisk tid. Här kan du även få hjälp inom pseudovetenskap, psykologi, kemi och det vidsträckta området av det okända.

En mångsidig kunskapsbas är ovärderlig i varje professionell miljö. En holistisk teknisk erfarenhet ger insiktsfulla beräkningar med anmärkningsvärd noggrannhet och träffsäkerhet. Det bidrar till att koppla samman händelser och hitta svårupptäckta avvikelser.

Sedan 2014 har jag publicerat böcker.

Teknik & IT

Ett brinnande intresse för teknik och mekanik!

Jag studerade digitalelektronik och mikrodatorer mellan 1986 och 1988. Efter utbildningen gick resultbetygen förlorade i en brand tillsammans med stora delar av skolans fysiska arkiv. Dokumentationen gick helt enkelt upp i rök! Händelser av det här slaget går inte att påverka, så jag tog färdigheterna från utbildningen och gick vidare mot nya mål. Jag jobbade då med att sy kabelstammar åt Eriksson.

Under tidigt 90-tal plockade jag och en vän isär och lagade trasiga datorer som företag skänkte bort. Missödet med branden ledde in på en ny väg och kunskap. Mellan 1989-1994 studerade jag DOS, säkerhet och virus.

Hur jag jobbar (Teknik, Text & Bild)

Arbetstider:

 • Jag jobbar 1 vecka illustrationer, 1 vecka texter och 1 vecka teknik.
 • Är jag ledig för uppdrag? Svar: Jag är alltid ledig för uppdrag, men bokar in jobb (ifall det inte är akut) på respektive vecka. Här kan du se mina arbetstider.
Om mig som valbar EU-kandidat

Stärk Sverige: Gå Med Som Kandidat i EU för Förändring

Introduktion:

God morgon, kära medborgare i Sverige. Jag står här idag med en vision om stärkande och framsteg för vårt land. Mitt namn är Christine Djerf, och jag vill dela med mig av mitt åtagande att representera Sveriges intressen i Europeiska unionen.

Introduktion av Mig Själv

 • Hej alla! Som dedikerad medborgare, författare, grafisk designer, processingenjör och energitekniker har jag en bred bakgrund med ständiga utmaningar i samhället som måste kämpas för, tillfälliga jobb och konsultande.
 • Jag går inte med som en traditionell kandidat utan som någon djupt engagerad i att tjäna den enskilda individen i Sverige, att dela den personliga kampen och ge röst till dem som saknar en.
 • Mitt engagemang i Folklistan kommer från en tro på förändringens kraft och behovet av nya perspektiv inom politiken.

Förändringens Kraft

 • Att vara i frontlinjen för beslutsprocesser är avgörande för att genomföra meningsfull förändring. Oavsett jag är grön, blå röd eller rosa, så måste min insats ske där den gör nytta.
 • Genom att just jag går med som kandidat i EU, så förstärks den kvantil av populationen som faller i glömska utan megafon eller kändisstatus. Man kan nog påstå att jag är den mest perfekt operfekta för Sverige i EU. Men med “normalsvensken” i inflytande på den Europeiska arenan, säkerställer vi verkligen att allas intressen hörs och representeras.

Sveriges Roll i EU

 • Sverige ska inte bara bidra till Bryssels politik i EU genom tömma ut eller skänka bort sina innovativa idéer, en gång så starka ekonomi och påstådda engagemang för social välfärd. EU måste nu ge tillbaka och stärka dessa kvaliteter som Sverige slagits för, genom ekonomisk försäkran och återbetalning till den enskilda medborgaren, -att det fantastiska fortsätter utvecklas med snabb folkökning och utan avkall på rättigheter per capita.
 • Som medlem i EU kan Sverige samarbeta med andra länder för att adressera gemensamma utmaningar och uppnå delade mål, vilket i slutändan gynnar alla medborgare inom hela unionen.

Prioriteringar och Mål

 • Mina prioriteringar inkluderar att driva för hållbar utveckling, främja mänskliga rättigheter och främja ekonomisk tillväxt både i Sverige och inom EU.
 • Öppenhet, ansvarsskyldighet och att tjäna de bästa intressena för det svenska folket kommer att vägleda mina handlingar och beslut i Europaparlamentet.

Engagemang

 • Jag söker ständigt information och åsikter om EU-relaterade frågor.
 • Folkets röster är viktiga, och jag ska se till att de hörs och beaktas i beslutsprocessen.

Avslutning

 • För årets EU-val tänker jag be er beakta nya möjligheter och ett innovativt valval. När du röstar, välj Folklistan!
 • Ert stöd är avgörande, och jag bjuder in er att gå med mig för att forma en bättre framtid för vårt land och våra medmänniskor i Europa.

Avslutande:

Tack för er uppmärksamhet och ert stöd. Tillsammans kan vi stärka Sverige och göra verklig skillnad inom EU. Låt oss arbeta tillsammans för att bygga en ljusare framtid för vårt land. Tack.