PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

Citatet kommer från historien om mannen som ville ha en skräddad kostym. Han fick alltså inte det.

Jag skulle slänga upp 3NTEL nu, men så bidde inte. Eller det blev så men sen raderade jag plattformen. Jag tänkte köra den på ett microweber-skelett men det var för mycket buggar. Jag gillar out-of-the-box som jag kan göra till mitt. Det är en princip när det kommer till opensource.

Nu fick jag göra en habrovink (gå runt) och lösa dilemmat med magazinet på ett nytt sätt.

Man går inte från noll till hundra

Jag har pratat om “processen” förut. Processen är allt. Ingen startar en tidning med bara ett inlägg eller bara 1 resultat. Jag hade planerat att fylla magazinet med äldre content från gratissidor så tidningen blev redaktionellt populerad och sen ta över med mina egna. Men microweber-plattformen var “ofärdig”. En plattform bara konstruktören kan älska för ingen annan fattar hur man ska lösa allt som inte funkar!

Sen fungerade inte rss-feeden. Jag har märkt att rss-feeden är lite lurig på wordpress också, men den fungerar fler än färre gånger.

Nu blev nya magazinets front plattformen FreshRSS, en av de bästa plattformarna man kan använda. Enda nackdelen är att den är i princip oföränderlig och statisk. Så jag får hitta på en lösning. Eftersom allt har tagit enorm tid igen så är jag väldigt trött.

Framöver publiceras en lista på alla plattformar som är ihopsydda.

Nu kan man surfa in på https://3n.tel och läsa de senaste rubrikerna, det kommer mer unikt men i vanlig ordning, allt ska på plats först. Efter jag är klar med 3ENTEL pausar jag tekniken och fokuserar på produktion ett tag och lite sol. Börjar tro jag är “a creature of the night”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *