PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

För närvarande ser loggan ut så här, men den har inte blivit så ren än som jag vill ha den.

Jag har även lagt den på tvären vilket jag gillar mer.

Men “entelechy” är på tok för komplicerat och återfinns inte någonstans i skvallerblaskan. Sen behöver man ju inte veta till 100% vad en hemsidas logotype betyder vid första åsynen. Om vi precis flyttat till Sverige och ska läsa tidningen så vet man ju ändå inte vad Expressen och Aftonbladet står för. Inte genom att tyda färg och form i alla fall.

Den övre loggan påminner om ett tv-productionsbolag, men jag kommer inte på vilket. CBNC med den färgglada solfjädern kanske? Nä inte den! Jag har det på tungan (hör nästan signaturmelodin) men loggan glider undan.

Sen måste jag, efter det jag kommit fram till en form, kolla att jag inte kopierat någon annan. Eller att jag använder symbolik som står för något helt galet i min värld. Nästa version får mig att tänka på fotboll och Israel? Jag gillar version 3 mycket men är den för mycket?

Nu måste loggan trademark-kollas. Jag vill inte trampa någon på tårna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *