PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

Det har inte varit utan problem! Allt från att bli nedstängd pg a upplevda copyrightövertramp till felaktiga åsikter från min sida och konkurrens.
Det positiva idag är toleransen över detsamma eller insikten har blivit större. Vi behöver diskussionen kring trollkonton, anonymitet rörande alla nivåer i samhället.

Det är helt ok att prata om Trump i USA eftersom hälften av folket där är Republikaner (ca 175 miljoner) och andra hälften är Demokrater. Det är Sveriges befolkning gånger 17. Men i Sverige får man inte prata positivt och offentligt om Trump enligt det fåtal som bestämmer, för då blir man med största sannolikhet mobbad och shadow-blocked. Det går inte heller att förklara den Amerikanska yttrandefriheten för individer i Europa som lever under helt andra förutsättningar.

Nu är jag inte nödvändigtvis varken Republikan, Trumpanhängare eller Bidensupporter och Demokrat. Bara formuleringen av potentiellt stöd till dem låter oss påverkas, anhängare eller supporter!

Inläggen på Youzine.se, de som är av enskilda individer eller OP1.se-användare kommer att skrivas från rena bloggar som denna. Avsikten är att förenkla arbetet, öka synligheten och separera artiklar från åsikter.

Youzine.se är som de flesta informationskanalerna, ihopsatt med andra funktioner som ett spindelnät. Meningen är att inte förlora läsaren, att skapa ett ekosystem och höja inkomsten. Skillnaden med Youzine.se och de flesta andra media är att varje skribent skickas ut i hundratals kanaler och verkar från sin egen plattform. Det betyder vidare att du som skribent i nätverket kan annonsera själv.

Youzine.se är fortfarande under uppbyggnad och tanken bakom själva nätverket är att det ska verka som stora sociala forum. men med mer innehåll, utökade rättigheter över sitt konto och utrymmet är kostnadsfritt – om reglerna följs gällande etik, eget ansvar mm.

Jag som byggt konstellation och skriver just nu, heter Christine. Du kommer att kunna läsa mina gästbloggar varje vecka!

Källa

Källa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *