PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

Som synes är ser du en ny bakgrund! Bilden kommer från Pixabay och är lånad. Nu är planen att mina egna bilder kommer användas, men för effektivitetens skull och bloggen så hämtade jag en som någon annan lagt timmar på att färdigställa. Avsikten är att du ska förstå poängen med mitt bakomvarande arbete och börja ana att något tar form, vart tror du jag är på väg?

Min tanke är (om du följt mig), att du ska ha blivit åtminstone en uns mer medveten om plattformarna du använder dagligen och arbetarnas historia bakom slitet. Att göra tillsynes bara en pytte-ytte liten förändring är en stor grej på internet. Jag är oerhört imponerad själv av skaparna bakom plattformarna. Det är lite som den dagen någon kom hur man sätter ihop en motor och tack vare det åker vi ut i rymden idag.

Vi bygger av självklar anledning inte en ny motor vid varje förbättring, men förbättrar och förändrar ständigt idén om motorn och vad den kan göra. Återigen handlar mycket av det jag gör om återbruk, typ “här har vi en grotta ovanför mark. Vad kan vi göra av den?” Jag har en vision och jag följer processen som leder mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *