PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

Alla tjänster ska ju kopplas ihop under tiden Xristine.com utvecklas. Just nu pågår en ihopkoppling med OP1 (Nyhetstjänsten).

Snabbt om OP1 (o-p.one):

Sök direkt i 5000 tidningar, sök från Internetarkivet, hitta rss-feeds, hitta tidningar lokalt, regionalt och internationellt. Få senaste krisinformationen lokalt, regionalt och internationellt. Få information från myndigheter och tidningar utan jobbiga feed-prenumerationer. Spara i pocket eller på OP1’s Wallabag. Allt i samma app! Slipp algoritmer som bestämmer vad du får se.

När jag kopplar ihop tjänsterna ska supporten för OP1 gå direkt till Xristine.com och bloggen kommer gå till löpsedeln på OP1 (som blogg). På det här sättet hoppas jag öka visibiliteten, synligheten.

Butiken på Contrado i England kommer troligtvis flyttas då de lägger ned marknadsplats och Dropshipping i Augusti. Endast de designers med flest kunder får stanna kvar i den nya versionen och jag behöver inte ens hoppas på att en av dem de behåller är min, för jag har ännu inte hunnit marknadsföra mig där. Än mindre marknadsför Contrado sina designers, men har (gissningsvis) hoppats på att “vi” ska föra kunder till Contrado.

Plattformar med marknadsplatser måste vid något tillfälle tänka mer på vad deras säljare behöver framför vad marknadsplatserna kan tjäna på säljarna. Samma sak med YouTube (om du lyssnat på tips om hur du får fler tittare). –Man bör ge tittaren något framför att ta något från tittaren!

Det är det vanligaste misstaget alla företagare gör. När det går dåligt (som i lågkonjuktur), då måste företagaren sänka sina personliga kostnader först. Dvs, de egna lönerna med början i toppen för cheferna tjänar oftast 3-10 gånger mer än deras arbetare. Sen måste de dra in på gåvor till sig själva inom koncernen. Gåvor kan vara resor till andra länder, besök på nöjesparker, hotellkostnader och överdådligt leverne. Sist dra man in på det som utgör själva företaget. Det kan vara maskiner som producerar varor och produkter, säljare och användare. Den sista kategorin är själva maskineriet och misstaget så vansinnigt många företagare gör, är att ta bort vad som utgör företagens vinst.

Jag är i uppstartsläge, så mitt mål är betydligt enklare, jag kan byta leverantör vilket skickar (i det här fallet), Contrados användare till andra plattformar.

Den nya tjänsten för butiken jag kommer att använda blir troligtvis Printify. Det är inte bestämt ännu men de har väldigt många influncers och förtroendet för dem är högt. Mina designs är handmålat till digitalt ritade mönster. Varje mönster tar mellan ett par timmar till 2 veckor att bli färdiga. Taggar för min kläddesign: #coolt #snyggt #formvänlig #estetisk #exklusiv

Du kan även beställa specialgjord design utan ett högre pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *