PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

28/3-2023

Utan att underdriva så är inte Twitter rätt för den lilla entreprenören. Man måste veta bäst, utge sig för att vara bäst och jargongen är tondövt aggressiv.

Oavsett om spaltmeter av fakta lyfts fram om de negativa samhällseffekterna av köpta likes, follower’s och trafik, så svarar någon (om man får ett svar) goddag yxskaft.

Twitter är som de allra flesta onlineforum (även säljsidor) en uppfostringsanstalt där det attackerande flödet, hybris och segregation leder dispyter. Det slutar ofta med hat och hot. “Alla gör så”, alla vet hur man får uppmärksamhet!

Mina undersökningar har ju fokuserats på POS (Point Of Sale), POV (Proof Of Value) och POC (Proof Of Concept). Som entreprenör i det minsta formatet måste varje utgift leda till en större inkomst. Satsar jag 5kr, då måste jag få minst 7kr tillbaka.

De sociala forumena fungerar inte så och det syns tydligt att den här kunskapen är som bortblåst? “Det kostar bara 80kr/mån med Twitter Blue”! Min automatiska fråga är -vad får du tillbaka för de 80kr? -Vad är vinsten eller har du råd att kasta bort pengar för att det per månad är så lite?

Organisationer och influencer’s som tjänar på uppmärksamheten ska behandlas lika nystartade enmansföretag utan en krona på fickan. Varför, undrar jag? Har de inte råd med “bara” 80kr/mån? Är man så genuint snål som organisation eller rik, att man missunnar lille Pelle med dragspel på gatan, tre kronor för musiken han spelar, för att han inte betalat avgiften att finnas där först?

Twitter är inte en plats där man marknadsför sitt arbete! Logotypen skvallrar om en fågel som kvittrar hela dagarna och det är vad Twitter är. Ett konstant surr och oväsen av folk som vill bli bekräftade.

Jag tror… Jag tror att man måste strippa sitt ego, köra fokuserat på en sak bara (om man inte är Elon Musk) och sprida ut sina chanser. Det är i och för sig ingen nyhet, men ju gapigare monster vi utvecklas till, ju färre ord mäktar vi med att höra av andra.

Det är vansinnigt viktigt att hålla POC, POV och POS i huvudet, annars kommer man ingen vart!

28/3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *