PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!
https://www.youtube.com/watch?v=YeAMm3Ky2l0

Season 2.

In season 2 we meet Anna. Her encounter with the Jennas start with dreams. She alone has a mutant gene making it possible to meet species from the entire universe through dreams. This is the first part of “The Anunnaki Bible” by Christine Djerf.

  • The book is available in most online book stores.
  • This is scifi genre.
  • Narrator: Christine Djerf – AI learning (follow the progress)
  • Follow J’Ska (the alien general), K’Tarus (the warrior and captain of the alien fleet), Emanual, Elsa, Liza and Anna through 1000’s of years until today.
  • The scifi is a mix of alien perspective and human perspective about aliens.
  • The series was written between 2014 – 2019.

I säsong 3 börjar utvecklingen av varje karaktär och “bok 1”, (säsong 1+2 på YouTube) är en introduktion till bokens huvudpersoner.

Det har tagit tid att författa serierna, mininovellerna och annat pg a resursbrist. I Sverige har vi inte “författare” som yrke. Jag menar att bara få blir utvalda att publicera sin första bok med ekonomiskt stöd och de som finns äger hela marknaden. Det tillsammans med en rädsla att testa nytt eller krav på “influenceruppbyggnad” innan en boklansering.

I Sverige har vi ett kraftigt underskott av författare, där kraftigt är kraftigt underdrivet. Det finns ca 180 författare i landet. Bristen på författare urholkar språket, driver prosan och gör att bokproduktionen stagnerar. Vi kan omöjligt nöja oss med det lilla antalet författare, vi behöver mångfald inom litteraturen!

Utan att få försörjning för författarskapet, (det är oerhört ansträngande att skriva en bok då man framförallt ska leva sig in i olika roller och söka fakta från höger och vänster), tar det enormt lång tid, och utan en proofreader blir aldrig resultatet tipp-topp.

Men att skapa en bok är något sensationellt. Känslan är fantastisk när man säljer första exemplaret. Idag finns mina böcker i alla länder utom i Sverige för här föredrar man dessa 180 registrerade författarna. -Jag är inte bitter, nä då!

I säsong 3 som jag inte skrivit än, kommer karaktärerna få nytt liv. Vad sägs om en bok för varje? Det är i alla fall lång tid kvar innan säsong 3 blir tillgänglig i tanke på de dolda författarnas förutsättningar i Sverige (satir)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *