Sidan Xristine är en ”blogg” där jag skriver artiklar baserat på min kunskap i olika ämnen. Från början var det endast en online CV, men företagare förstod ingenting om CV:n inte låg på Linkedin. Det var bortkastat internetutrymme och kändes mer som ett obesökt museum.

Jag ”testar” handlar Xristine om idag sedan jag byggde om sidan för ett år sedan. Det är ett ”testbord”! Jag testar undersöker främst svenska intressen, dvs vilka nyheter reagerar just svensken på?

Det är nämligen skillnad på ”Arabiska svenskar”, ”Amerikaniserade svenskar”, ”Asiatiska svenskar”, ”Internationaliserade svenskar” och ”Svenska” svenskars intressen, som tillhör normalen. Medan en artikel om spöken eller underverk genom religion i USA hade gett några tusen besökare första timmen lockar det knappt någon i Sverige. Medan västerlandets moraliska förfall lockar i Mellanöstern, säger svenskar om det ”va”? Jag hade fått tusentals besökare i timmen från Kina om jag skrev om tekniska framsteg och det är tabu att skriva om i Sverige, om man inte har rätt namn på tidningen.

Sen kommer vi till något mer intressant. Skriver jag på Engelska, då bevakar ca 134 länder mig, skriver jag på svenska påverkar jag en 3-4 journalister i Sverige per artikel. Jag får upplevelsen av att vi är som en ö här och det är obegripligt för mig!

Jag som person är syrlig och oftast rak på sak, ”fråga inte om du inte vill veta och vill du veta så måste du fråga”!