PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

Lita på processen!

Den gamla onlinetillverkaren, det gamla onlinetryckeriet tappar sakta men säkert sina kunder. De har litat för mycket på att skaparna själva ska dra kunderna som betalar deras löner. Jag förstår hur de tänker, men det är fel! Förr i tiden gick man till tryckeriet och betalade för utformning, plåtar och tryck, det var allt. Det fanns inga köande kunder utanför som bara väntade på att få köpa.

Idag finns det ett onlinetryckeri i varje hörn och tryckerierna själva erbjuder shoppar. Då blir det hundratalsbutiker men alltid bara en framsida. De som har råd betalar för att synas på framsidan. Alltid Google Shoppings huvudvärk, aldrig unik design eller kundens behov.

Lämnar Contrado

Nu lämnar jag Contrado som inte genererat någon kund på flera år mot Spod. Det går att läsa att Spod är väldigt bra. Min erfarenhet är att ingen “review” går någonsin ut på hur mycket vi som köpare/användare av tjänster tjänar på att vara där. Vem bryr sig om leveranserna fungerar klockrent om ingen köper?

Det positiva med Spod är att de kan integreras i olika plattformar. Jag har integrerat i WooCommerce (eftersom min blogg ligger på WordPress) och ska fortsätta integreringen på olika sociala plattformar. Men jag väntar till dess jag kan bygga upp varuantalet igen.

Man kan tydligt se att Xristine.com börjar likna ett magazine by itself, precis som jag lovade och den här typen av design tror jag kommer bli större framöver. Det är både vansinnigt att inte göra mer av internet när möjligheterna finns och det är sjukt tråkigt att titta på hemsidor som påminner om en radhuslänga.

Jag fullföljer min plan och färdigställandet av min verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *