MYNDIGHETER by XRISTINE.COM

Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
Yesterday — 22 April 2024Main stream

Statsminister Ulf Kristersson tar emot Finlands president Alexander Stubb

22 April 2024 at 12:53
Tisdag den 23 april tar statsminister Ulf Kristersson emot Finlands president Alexander Stubb för överläggningar i Rosenbad. I anslutning till mötet anordnas ett fototillfälle och en pressträff. Mötet sker inom ramen för presidentens två dagar långa statsbesök i Sverige, som äger rum på inbjudan av H.M. Konungen.
Before yesterdayMain stream

Arbetslivskriminalitet i fokus för regeringens arbetsmiljöforum

19 April 2024 at 16:01
Idag träffade jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg och statssekreterare Martin Andreasson myndigheter och arbetsmarknadens parter för att diskutera arbetslivskriminalitet på regeringens arbetsmiljöforum. På mötet deltog även Amir Rostami, professor i kriminologi och Ola Pettersson, ordförande i Delegationen mot arbetslivskriminalitet, för att berätta om forskning och utredningsarbete på området.

Finansmarknadsministern deltog på toppmöte om gränsöverskridande brottslighet och penningtvätt

19 April 2024 at 09:38
Finansmarknadsminister Niklas Wykman representerade Sverige när ministrar från ett 30-tal länder i går träffades i Washington D.C. för att diskutera åtgärder mot penningtvätt och terrorismfinansiering. Mötet anordnades av det internationella samarbetsorganet Financial Action Task Force (FATF). Ministrarna enades om en deklaration som ska vägleda FATF:s framtida arbete. Bland annat efterfrågas mer resultat.
❌
❌