BLOGGEN
Kvinna av idag och den outtalade sanningen!

Kvinna av idag och den outtalade sanningen!

Obs! Artikeln riktar sig mot kvinnor och män som tranformerat till kvinnor

Jag kommer självklart att precisera vari effektiviteten ligger, eftersom detta nu är en effektivitetsblogg!

Sedan jag fyllde ca 30 år, har min status som singel kantats av förutfattade meningar. Höjden av feltolkningar låg när jag nämade mig 40 och därefter (jag blir 50 år om några dagar).

Först bör du minnas “grå tinningars charm”, en 40, 50, 60-årig man med grått hår är charmig medan (jag har sagt det förut) en gråhårig kvinna jämförs med potpurri, otaliga katter och malkulor!

Detta handlar mest om att kvinnlig fägring och endast gäller yngre av det svaga könet som lätt kan misstas för älvor i en tolkning från “Tomtar och Troll” av John Bauer.

För att vara nutida så händer detta också unga män!

Även om “Märta” dog 97 år som oskuld, räckte inte hennes renhet längre än till 25 år, därefter blevo hon nucka med konstiga föreställningar om livet och hennes oskuldsfullhet, försvann med ålder och gråa hår!

Jag ruskar på mig i obehag och ser min gamla mosters öde framför. Den gamla svensktoppslåten “Älskar du mig än Clas-Göran”, spelas upp i mitt inre.

Jag kan omöjligt söka en ny själsfrände på dejtingsidor, då alla män jag har haft äran att språka med, ser den äldre kvinnan likt ett tryggt verktyg att använda som lusten befaller.

Även om jag har svårt att se hur detta någonsin löser sig för oss ensamma kärringar och hormonstinna gubbar, så är det ett faktum att det fungerar. Hade det inte fungerat, så hade icke den här typen av sutenörverksamhet fortsatt.

Att jag är en äldre tantalora, ger omgivningen rätt le gillande i mjugg mot varje karl jag pratar enskilt med. Man anser att “tanten” är desperat och mannen oavsett ålder, tar tillfället i akt. När hon (jag) går, växer nyfikenheten och frågan till mannen är oundvikbar – fick du till det?

Alltså…(suckar), kliv ner från era fantasipållar och känn doften av verkligheten!

Verkligheten

Just nu är jag trolovad med två personer sedan mer än 10 år tillbaka, jag har ytterligare fyra män som möjliga kandidatrar sedan mer än 3 år. Jag har varken tid, ork eller lust att addera ytterligare en karl som istället är en hormonstinn medelåldersman till min skara av potentiella älskare.

Jag agerar enkom i egenintresse och att vara egoistisk för framtida trygghet är sjujävla jobbigt! Har en människa inget mer att erbjuda än en omgång i höet, sök er då till “the rich and famous”!

De har mer tid att utvärdera nya kickar än någon annan på denna jord!

Resten av oss i kvinnlig uppenbarelse söker trygghet och erbjuder lojalitet och solidaritet. Det finns inget som knäcker en kvinnas väg att nå sitt mål, glöm aldrig det!

Och för att ta ett vedertaget manligt synsätt “there is no such thing as a free lunch”!

Att jag är ärlig och driver gränserna framför mig, handlar om konstruktiv kritik. Det är dags att syna händelseförloppet genom den differensen som uppkommer vid varje falerande historia.

Det kan verka märkligt att jag skriver om mina förehavanden publikt eftersom chansen finns och är överhängande (erkänner jag) att de jag har relationer med, ser och reagerar negativt!

Det kan så vara, men de män jag har valt ut lider inte av min ärlighet, de lider av sin personliga brist och bakgrund, att gå ett steg längre. Det är inget jag kan påverka utan tvingande. Tvingande ligger inte i mitt beteende mot andra.

De stannar kvar för att det finns ingen bättre!

Så snälla, se inte kärringen (även trans) som ett törstande förmål för sex, inte nog med att hon kan få det exakt var som helst, det finns varken kroppsligt behov för det eller att det betalar räkningar!

Må vara svårt för män som drivs av hormoner och tänker som djur, men det är i det facket ni faller in i också. Primater som hellre betalar för en omgång i halmen än en elräkning åt någon som ni anser inte vara värd det!

Heads-up, elen är billigare!

Vari ligger effektiviteten

  1. När kvinnan är selektiv och riktar sig mot män som agerar efter moral, etik och sunt förnuft, då har kvinnan större chans att överleva ett patriarkat eller mansdominerat samhälle.
  2. Genom att vara manschauvenist och se kvinnan som ett tillfälligt verktyg, förstärks upplevelsen av “ensam är stark” i ett samhälle som kräver fler än 1 försörjare. Mannen blir ensam och effekten är direkt!

När man pratar om kvinnans rätt att inte bära slöja, då inkräktar politikerna på ett skydd för kvinnan som varat i 2000 år. Genom att markera henne och hennes likar med slöja, så kunde dessa kvinnor aldrig separeras från männens fruar. Hon fick ett skydd!

Varför gjorde man det här?

För att då som idag, tar ingen vidare ansvar för de kvinnor som ligger i riskzon för att exploateras. Vi har inget skydd som gäller den enskilda kvinnans rätt i samhället. På det här, lyssnar få myndigheter till kvinnan som vill skydda sina barn.

Jämlikhet i all ära, men vi i Sverige har inte ens nått tröskeln till problemet än och det är brist på effektivitet!

Leave a reply