Knyter ihop påsen – sluttampen!

#marknadsföringstips (flyttat från facebook)

Nästa vecka är det texter igen och jag kommer fokusera på min egen marknadsföring! Egentligen har jag 3 böcker i ugnen, men om ingen ser, what’s the point?

Jag smygbörjar idag eftersom, jag är färdig med tekniken för den här gången!

Under lång tid, har jag sagt upprepat, “jag knyter ihop säcken”. Vad är det för säck jag knutit ihop?

#ideom

Ex, Ni har läst mina provokativa texter och sett mig krasha hemsidor. Min första butik som jag byggde online 2016 krashade ofrivilligt 47 gånger! Jag fick bygga en ny butik 47 gånger. Om ni inte inser jobbet att ‘bygga’ en hemsida, kan ni omöjligt förstå jobbet att bygga en butik och fylla upp med tusentals varor. Att göra det 47 gånger för att den fantastiska mjukvaran inte håller måttet, det är minst sagt nervpåfrestande!

Men, vet ni vad “skit-in, skit-ut” ger?

Det ger ovärderlig kunskap! Idag, snart 8 år senare är det få tekniker som kan så mycket om vad det är som krashar onlinebutiker som jag!

Hur många hemsidor totalt sett, ovasett karaktär har jag krashat sedan 2004?

#polymath

Ideom är som abstrakt konst. Var för sig ingeting, ihop? -En melodi! Nu är mjukvara inte det enda jag testat utan även respons på mentala utmaningar och till min hjälp haft diplomgivande studier.

Det fanns ju ingen anledning att erfara allt utan bevis på kunskap!

Att vara Polymath upplevs suspekt i de flestas ögon. Förmågan att balansera flera ämnen samtidigt för att lösa komplexa problem. Fördelen med att vara polymath, är att vidvinkelseendet växer. Nackdelen är att man måste vara supertydlig i kommunikation med andra.

Det är svårt att förstå att någon är insatt i fler ämnen än ett och den personen som är det, misstänkliggörs och degraderas. Det jag säger stämmer, var lugn, jag har ett diplom i psykologi! Någon står kvar och trampar oroligt, -men var inte du webbdesigner?

Nej, min “säck” är ett ideom, jag är en polymath och resultatet är ett unikt företagande med djup professionalism i specifika områden som inte hade kunnat nås utan mina egenskaper!

Totalt sett har innehållet i säcken tagit ca 17 år, men jag började studera 1985. Att vara polymath, -en beteendetitel, inte en diagnos- är att bli bemött som arrogant besserwisser, förvirrad eller helt enkelt ett hot!

Att en polymath är den här uppblåsta supernollan är så långt från sanningen man kan komma. Behovet av att förstå det komplexa för att hitta lösningar, har inget med varken hybris eller ego att göra, snarare tvärtom, man har ett brinnande intresse av att lösa problem lokalt-, regionalt- eller som världen lider av.

“I do this for you, not for me”!

#Prestige

Kanske inte bara för andra eftersom vi alla behöver dra vårt strå till stacken. Under annorlunda omständigheter hade jag gärna jobbat på ICA!

Marknadsföringen för nästa vecka kommer handla om mina böcker! ????