PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

Kan det ha tagit… 5 år?

Nu är det inte lika omständigt som det låter, det har handlat om teknikaliteter. Vad ska jag ha för bilder i galleriet? Hur ska galleriet se ut? Ska det vara pre- konst eller post- konst? Jag har haft annat för mig utan att fundera mer på min niche.

Jag har hoppats att nichen skulle dyka upp av sig själv tillslut och gjorde den det. Är jag konstnär? Ja, nu när jag har en egen niche så är jag det! Jag är först med mitt arbetssätt och därför är jag konstnär!

Vet inte om det fungerar så men det känns som något jag kan stå för. Nichen ligger i konstruktionen, i produktionsleden, i förbättringarna, i idén, i policyn, i handhavandet, i hur jag förklarar hur vansinnigt vackra och kvalitativa verk inte kostar skjortan och en sko!

Nu kan alla få sitt eget konstverk som stiger i värde för att ingen annan i hela världen äger en exakt likadan!

Gissa om jag är stolt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *