CV-Bloggen med ny inriktning!

CV-Bloggen med ny inriktning!

Last Updated on: 30th november 2020, 10:01 f m

Jag har ju haft mina diplom och kursbevis uppe för alla att se, i en ansträngning att komma förbi HR-Personal som oftast saknar reell kunskap i den bransch de söker arbetare.

Jag har fått göra IQ-tester åt människor som inte förstår hur själva formuläret vi ska skriva på fungerar och i detalj fått bevisa att jag behärskar specifika delar av Officepaketet!

Det räcker inte med att jag säger att jag ”läst hela boken” 2000 gånger, jag måste bevisa för personalansvariga genom förhör att jag ”minst” kan sidan 362 utantill.

Det är lite så här (frustrerande), att min kunskap jämförs oavbrutet med HR-personalens egen kunskap om jobbet som ska tillsättas och svarar jag fel på ett nytt begrepp som ska sälja bättre än ett annat, då är jag rökt!

Som att gå till läkaren och avfärda hens diagnos för att vi läste ett annat ord om den jobbiga åkomman på Google. -Jag får nervbryt!

Resultatet blev med den första CV-Bloggen

Det var inget bra resultat, det var inte dåligt heller, det var för lika med en vanlig blogg! När jag inte når det utsatta målet, då släpper jag taget och börjar om från början!

Det är vad ni har sett här nu! Jag packar snabbt ihop och suddar ut för att få en ny fräsh yta att jobba med. Vill du läsa äldre artiklar från mig då finns lite på S-Press men resten är borta.

Som effektivitetskonsult (en av de bästa om jag får säga det själv), lyder jag under devisen ”Trial and Error”, eller ”…försök och försök igen”! Framgång definieras inte i hur många gånger vi misslyckas, men de enda gångerna vi lyckas. -Vi kan förlora slag under tiden som vi vinner kriget!

Hårfint och elementärt, kaosteorin i sin vagga!

Det är alltså viktigt att bryta fokusering i tid (något jag har tagit upp tidigare) för att inte förlora mark och tid när man inte når lyckat resultat! Det är alltså hit jag vill komma.

Nu hoppar jag över allmänt bloggande och bevis med visuella betyg och ger mig direkt in på det som jag kan bäst – effektivitet! Det jag kommer att bjuda på här är helt enkelt ”effektiva lösningar” i ljud och skrift!

Leave a reply