PRISER & KONTAKT

image_pdfLadda ner artikeln istället!image_printSkriv ut!

Det är inte så lätt som det kan verka. Problemet är inte att det saknas idéer men förståelse för varumärkesuppbyggnad.

-Jag har fått lära mig själv. Jag förstår nu.

Ta en så simpel sak som “Grafisk Profil”? Samma bild överallt betyder exakt samma bild överallt. När vi bloggar älskar de flesta selfies och det har jag gjort också till för ca 10 år sedan.

-Blir man kändis av snygga selfies? Nix, man gör sig själv till en vara med selfies som andra tjänar något på. Selfies tas EFTER varumärket är uppbyggt, när följaren vill veta mer om skaparen.

Sidan “Xristine” har sökts på Google lika många gånger som sökande har trillat in på sidan. Källa: Google Business. Det är bra men långt ifrån nog. På internet dyker några andra upp med liknande namn. Min gamla musiksida och ett videoklipp från en demonstration jag ledde i Stockholm.

-Har inget med mitt företagande att göra men kan vara lite intressant att kolla in på om någon vill veta mer. Privatlivet är en del av varje människas företag också. Profilerna är sammanlänkade så att säga.

Men det duger inte när man brandar. När man skapar ett varumärke ska samma grafiska profil poppa upp överallt! Det ska ta över privatlivet, det ska göra produkten betydligt viktigare än mig som person. I det här skedet är jag nu, jag brandar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *